Freephoo, gratisapplikationen för röstsamtal lanserar nu i Nederländerna för iPhone, iPad, iPod Touch och Android

By Freephoo, PRNE
Wednesday, November 2, 2011

STOCKHOLM, November 3, 2011 -

Stockholmbaserade företaget freephoo har släppt sin gratisapplikation i Nederländerna. Freephoo fungerar med iPhone, iPad, iPod Touch och Android. Det innebär att den är kompatibel med 60 % av alla avancerade mobiler (smartphones) och tillgänglig i 19 länder.

Genom att ladda ner freephoo kan kunderna ringa gratissamtal med enastående ljudkvalité till andra freephoo-användare och billiga samtal till övriga mobiler och telefoner globalt.

“Vi är glada över att kunna nå ut till ännu fler användare genom att lansera freephoo i Nederländerna. Det är viktigt för oss att lansera i fler länder då tidigare versioner av freephoo toppade listorna på många App Stores tidigare i år”, säger Pandelis Eliopoulos, medgrundare av freephoo.

App Store nådde freephoo förstaplatsen på Top Free Apps, Top Social App och Top Grossing och blev belönad med utmärkelsen “New and Noteworthy” och “What’s Hot”. Appen blev även utnämnd till “Dagens app” av svenska Macworld.

Freephoo erbjuder även en premiumtjänst där användaren har möjlighet att till en och samma låga kostnad ringa till miljarder mobila och fasta telefoner oavsett destination, när mottagaren inte har freephoo. För att erbjuda ett enkelt betalningssätt använder sig freephoo av Apples och Androids egna betalsystem (In-App Purchase och In-App Products).

“Det glädjer oss att så många använder vår premiumtjänst, då den tillsammans med vårt klara ljud gör oss unika”, säger Pandelis Eliopoulos.

Freephoo finns nu tillgänglig i följande länder: Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Kazakstan, Kuwait, Litauen, Nederländerna, Norge, Portugal, Ryssland, Spanien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern och Österrike.

Om frephoo:

Freephoo grundades 2008 av entreprenörer från telekommunikations- och internetindustrin. Freephoo använder sig av innovativ teknologi för att erbjuda nya och kostnadseffektiva sätt att kommunicera.

Press kontakt:
Pandelis Eliopoulos - Medgrundare, freephoo
För mer information
Websida: www.freephoo.com
Mail: pandelis@freephoo.com
Tel: +46-734-60-30-82

.

YOUR VIEW POINT
NAME : (REQUIRED)
MAIL : (REQUIRED)
will not be displayed
WEBSITE : (OPTIONAL)
YOUR
COMMENT :